Burned'e Dair İpuçları Hakkında Söyleşi!
1 sayfadaki 1 sayfası
Burned'e Dair İpuçları Hakkında Söyleşi!
"Tamam, İşte Burned hakkında bir teaser(*). İyi bir arkadaşım ve mükemmel bir röpörtajcı olan Teressa Miller ile onun şovuWriting Out Loud'da. Evet- Burned'in bir kısmı Kuzey İskoçya'da geçiyor (aslında Isle of Skye'da) Hayır- Söyleşide cevapladığımdan daha fazlasını cevaplamayacağım.
Keyfinize bakın, ve Sizi seviyorum çocuklar!
P.C"
**Bahsi geçen videoya ulaşmak için PC'nin resmi bloguna bakabilirsiniz.
-link vermek isterdim ama sanırım burada yasak**
(*)teaser: merak uyandırmak amacı ile yapılan reklam. Üzgünüm. daha iyi çeviremedim (:
thedreamer'dan notlar:
* Video'nun alt yazısı olmadığı için size kıt inglizcemle anladığım kadarını anlatayım.
Geçen yıl UK (birleşik krallık)'da ki yayıncısı onu ve Kristin'i küçük bir tura çıkarmış. -İskoçya'da- Biraz araştırma yapmış vs. bununla ilgili bir şeyler anlattı. 39dan fazla ülkede HoN serisinin okunduğunu söyledi. Yanında bir adam var- video’da- sanırım bir tarihçi. Mitolojiyi seviyormuş P.C (: öyle dedi. Mitoloji den aldığı şeyleri değiştirip kendi dünyasını yaratıyormuş.insanların tarih hakkında sevdiği şeyleri kendi dünyasına katmayı seviyormuş. Kendilerini görebilmelerini falan seviyormuş.
(bu videonun ilk 5 dakikası falan (: üzgünüm hepsini izleyecek kadar vaktim yoktu ): )
* Ve videoyu seyredenler görecekler ki, orda “Isle of Skye” denilen yerden bir resim verildi.
Bu kelimeleri bir araştırma motorunda ararsanız muhteşem resimlerle karşılaşacaksınız! sizi temin ederim (:
(ayrıca dikkatimi çeken bir şey daha ; bazı sitelerde "Isle of Skye" için 'büyülü' deniyordu.)
*Çeviri bana aittir!!!
*Kaynak: P.C's Blog
Keyfinize bakın, ve Sizi seviyorum çocuklar!
P.C"
**Bahsi geçen videoya ulaşmak için PC'nin resmi bloguna bakabilirsiniz.
-link vermek isterdim ama sanırım burada yasak**
(*)teaser: merak uyandırmak amacı ile yapılan reklam. Üzgünüm. daha iyi çeviremedim (:
thedreamer'dan notlar:
* Video'nun alt yazısı olmadığı için size kıt inglizcemle anladığım kadarını anlatayım.
Geçen yıl UK (birleşik krallık)'da ki yayıncısı onu ve Kristin'i küçük bir tura çıkarmış. -İskoçya'da- Biraz araştırma yapmış vs. bununla ilgili bir şeyler anlattı. 39dan fazla ülkede HoN serisinin okunduğunu söyledi. Yanında bir adam var- video’da- sanırım bir tarihçi. Mitolojiyi seviyormuş P.C (: öyle dedi. Mitoloji den aldığı şeyleri değiştirip kendi dünyasını yaratıyormuş.insanların tarih hakkında sevdiği şeyleri kendi dünyasına katmayı seviyormuş. Kendilerini görebilmelerini falan seviyormuş.
(bu videonun ilk 5 dakikası falan (: üzgünüm hepsini izleyecek kadar vaktim yoktu ): )
* Ve videoyu seyredenler görecekler ki, orda “Isle of Skye” denilen yerden bir resim verildi.
Bu kelimeleri bir araştırma motorunda ararsanız muhteşem resimlerle karşılaşacaksınız! sizi temin ederim (:
(ayrıca dikkatimi çeken bir şey daha ; bazı sitelerde "Isle of Skye" için 'büyülü' deniyordu.)
*Çeviri bana aittir!!!
*Kaynak: P.C's Blog
thedreamer- Yeni üye
Similar topics
» FiLm Hakkında..
» Rob Hakkında BiLmedikLerimiz :)
» 3.Kitap Hakkında BiLgi
» Kristen Stewart hayranları hakkında açıklama yaptı
» FiLm Hakkında..
» Rob Hakkında BiLmedikLerimiz :)
» 3.Kitap Hakkında BiLgi
» Kristen Stewart hayranları hakkında açıklama yaptı